2. března 2006

¡Hola de Barcelona!

Streda, je nas tam treba...

Dorazili jsme po 12 hodinovem presunu Evropou (z Vidne do Barcelony, oklikou pres Berlin - nechapu v cem tkvi lacinost tech letenek, kdyz jsme vyuzili tolik dopravnich prostredku) do Barcelony. Po pocatecnim bloudenim mistnimi dopravnimi podzemnimi i nadzemnimi prostredky jsme nakonec trefili nas hostel a spokojene se ubytovali, hura slava. Stali jsme se soucasti socialniho projektu - nas hostel je v arealu handicapovanych lidi a ti se v ramci svych moznosti ve spolupraci s "normalnimi" staraji, vladne tu neskutecna pohoda, jeste vetsi nez je ve Spanelsku zvykem.

Co se tyce prohlidky mesta, tak vcera nam padla za obet goticka ctvrt se vsema katedralama, ktere tu jsou co krok, no a taky jsme si nenechali ujit Ramblu a mistni trh ....vsude lahudky az oci prechazeji :) a zaludek skomira hlady :) Jako obvykle, nejproflaknutejsi pamatky uz prilis ducha nemaji, ale zapadle katedraly, ktere turiste nevyhledavaji, stale jeste neco skryvaji. A to je dobre.

Lido, Hanco, Miso a Martine - vsem mockrat diky za svacu.....zajistila nam obidek po oba dva dny....ty rizecky a ty braunies...nechcete to posilat casteji? Ginem jsme oslavili prijezd do Barcelony...hmm, taky dobry napad....mate 1* za starani, jestli se takhle bude ten Martin mit cely pulrok, tak mu budu zavidet!!!!

Jana.

0 Comments:

Okomentovat

<< Home